sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Inhokkileimasin

Löytyykö teidän leimavarastoistanne "inhokkileimasimia"? Itselläni tämä Sinellistä muutama vuosi sitten ostettu lumiukkoleimasin on sellainen. Syy on se, että sen saaminen kortiksi tuntuu aina ylitsepääsemättömän vaikealta, vaikka kuva itsessään ihan kiva onkin. Tänään taas pakotin itseni tekemään siitä kortin, mutta mikä siinä on, etten ikinä saa tällä leimalla aikaiseksi sellaista, joka miellyttäisi silmääni. Kumma juttu.


Haastankin nyt Teidät samaan, taiteilkaahan inhokkileimakuvastanne kortti!

Lumiukon muuten väritin uusilla Derwentin Inktense-kynilläni sivellintä ja vettä apuna käyttäen. Niillä värittäminen tuntui heti enemmän omalta jutulta kun aikaisempi Memento-kokeiluni. Harjoitukset jatkuvat nyt siis näillä! :)

Jenni

Kirjekuorikortteja

Maijun innoittamana kokeilin minäkin kirjekuorikorttien tekemistä. Ja tämä se vasta olikin mukavaa! Kortti taitellaan kaksipuolisesta skräppipaperista. Maijun postauksessa on myös linkki hyvään ohjeeseen. Tein kortteihin myös yksinkertaiset kortit sisälle.

Ensin jouluinen aikaansaannos:



Sisäkortti:
Toinen kokeilu oli tällainen hempeä Ystävälle-tekstillä:


Sisäkortti:
Näiden tekeminen oli helppoa ja mukavan erilaista! Kokeilkaahan muutkin! :)

Jenni

Over The Top - tunnustus


Tällaisen illan piristyksen olen saanut Susalta! Kaunis kiitos Susa, sait hymyn huulilleni! :)
Tunnustukseen liittyy myös haaste: Seuraaviin kysymyksiin tulee vastata yhdellä sanalla. Tunnustus tulisi myös jakaa viidelle eteenpäin, mutta itse jätän tämän nyt tässä hetkessä jakamatta. Olen ollut tosi työllistetty nyt pari viime viikkoa (teen sijaisuuksia ja nasuflunssa on kaatanut opettajakuntaa), enkä ole oikein ehtinyt vierailla teidän ihanien blogeissa, saati tutustua uusiin sellaisiin. Joten en nyt äkkiseltään osaa nimetä teistä monista mahtavista Blogittarista viittä! Toivottavasti en pahoita tällä kenenkään mieltä. Tässä kuitenkin omat vastaukseni haasteeseen:

1. Where is your cell phone? Pöydällä

2. Your hair? Raidalliset

3. Your Mother? Yrittäjä

4. Your Father? Urheiluhullu

5. Your favorite food? Kanakeitto

6. Your dream last night? Unohtunut

7. Your favorite drink? Maito

8. Your dream/goal? Onni

9. What room are you in? Olohuoneessa

10. Your hobby? Näpertely

11. Your fear? Pimeä

12. Where do you want to be in 6 years? Yrittäjänä

13. Where were you last night? Kainalossa

14. Something that you aren't? Sisarus

15. Muffins? Eips

16. Wish list item? ScorPal

17. Where did you grow up? Kouvolassa

18. Last thing you did? Herkuttelin

19. What are you wearing? Villasukat

20. Your TV? Vanha

21. Your Pets? Harkinnassa

22. Friends? Tärkeät

23. Your Life? Onnellinen

24. Your Mood? Rauhallinen

26. Vehicle? Auto

27. Something you're not wearing? Korvakorut

28. Your favorite store? Askartelukaupat

29. Your favorite color? Suklaanruskea

30. When was the last time you laughed? Äsken

31. Last time you cried? Unohtunut

32. Your best friend? Raksu

33. One place that I go to over and over? Sinelli

34. Facebook? Välillä

35. Favorite place to eat? Kotona

torstai 12. marraskuuta 2009

Kipiänä oleskeltu..

Hei vain. Blogissa on ollut hiljaista, koska täällä on hieman sairasteltu ja puhti tekemiseen on ollut kadoksissa. Tilauskortteja olen jonkun verran saanut viimeisteltyä ja se onkin tämän postauksen pääasiallinen aihe. Vihdoin on nimittäin sitä kuvaa, jota lupailin. :) Askartelu Sinisiivestä tuli viime viikolla ensimmäinen Magnolia-leimasimeni, joka ei varmasti muuten jää viimeiseksi! Tosi kiva väritettävä ja muutenkin niin söpöinen. :)

Tässä siis muutamia tilauskortteja, jotka lähtivät tänään entiselle työpaikalleni myyntiin. Etualalla uudella Magnoliallani tehdyt onnittelukortit.

Sairastelun takia en ole myöskään ehtinyt teidän ihania aikaansaannoksia kommentoimaan, lupaan korjata asian pikimmitten! Ennen sängyn pohjalle kaatumista ehdin kyllä vierailla viime viikonloppuisilla Kädentaito 2009-messuilla Helsingissä. Paljon nähtävää ja ennen kaikkea ostettavaa löytyi, pysyin kuitenkin kohtuudessa. Tästä kun vielä lopullisesti toivun, otan suunnan sunnuntaina Häät ja Rakkaus-messuille, josko sieltä saisi uusia ideoita alkutekijöissään oleviin hääsuunnitelmiin. :)

tiistai 3. marraskuuta 2009

Joulukortit 2009

Koska joulukortteja olen nyt saanut tehdä tilauksesta ihan riittävästi (vielä 11 jäljellä, kunnes kuvaa tulossa..), päätin tehdä omista joulukorteistamme melko yksinkertaiset. Taustapaperit ja tuon nauhan ostin pari viikkoa sitten Tiimarista, leimasin on myös aikoinaan hankittu sieltä. Tekstileimasin on Finnstamperilta. Kuva ja teksti on kultaisella kohojauheella embossattu ja kuvaa värittelin lisäksi Promarkereilla. Petaloon glitterkukilla ja kultaisilla tarrahelmillä lisäsin lopuksi vielä vähän juhlavuutta. Oli nopeat tehdä ja laskeskelin, että jos teen tässä kuussa vaikka vain yhdenkin päivässä, saan kortit hyvissä ajoin postiin. :)


Pahoittelen, että kuva on noin tumma, jos saan huomenna valoisamman otoksen, lupaan sen vaihtaa. Kuinka muuten on teillä, teettekö kaikista omista joulukorteistanne samanlaisia vai jokaisesta erilaisen?

Jenni

maanantai 2. marraskuuta 2009

JCC #81, väritysopettajaa kaivataan ja isänpäiväkortti

Jehkotar CardChallengen tämän viikon haasteena on eläinaiheinen kortti. Minun korttini on syksyinen kortti ystävälle Tina Wenken Opossum Pals-leimasimella. Kokeilin nyt ensi kertaa värittää leimakuvaa musteilla. Käytössä mulla oli Mementon musteita. Ja voi herran jestas... en sitten osannut lainkaan! Tätä pitää siis harjoitella paljon lisää ja hankkia varmaankin paremmat välineet ja ne Distressit. Käytin ohutkärkistä sivellintä ja vettä, kokeilin myös vesisäiliösivellintä, mutta sillä en osannut sitäkään vähää. Siis hyvät neuvot on nyt tarpeen! :)


Tässä vielä lähikuvaa värityksestä. Jälki on mielestäni niin kovin sotkuista, enkä saanut kuvaan syvyyttä lainkaan..


Samaan postaukseen laitan vielä tulevalle appiukolleni lähtevän isänpäiväkortin. Nyt väritykset tuttua ja turvallista, Promarkereita ja puuvärejä. :) Kuva on Papermanian setistä, teksti tietokoneelta.

sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Toinen leimakuvaton kortti

Mummillani on alkuviikosta synttärit ja hänelle lähtee postiin tällainen kortti. Leimakuvattomuus johtuu lähinnä siitä, että minulta ei oikein löydy sopivaa leimasinta tällaiseen aiheeseen. Toisaalta tuo taustapaperi on kyllä niin kaunis, että sitä oli kiva jättää enemmän näkyviin ja rakentaa kortti yksinkertaisesti sen ympärille. Tekstileimasin on aikojen alussa hankittu Tiimarista, kukat Priman ja lisämausteena hieman tarrahelmiä ja pieniä ruusuja.


Lopulta mun lomaviikko menikin ihan hujauksessa ohi, enkä ehtinyt tehdä ihan kaikkea mitä suunnittelin ja haaveilin. Mutta toisaalta oli niin mukava olla hetki ilman aikatauluja ja rentoutua ihan vaan oleilemalla. Ja sitä paitsi, huomenna alkaa taas uusi viikko, ehtiihän sitä sittenkin..! :) Mukavaa marraskuun ensimmäistä viikkoa teille kaikille!