tiistai 3. marraskuuta 2009

Joulukortit 2009

Koska joulukortteja olen nyt saanut tehdä tilauksesta ihan riittävästi (vielä 11 jäljellä, kunnes kuvaa tulossa..), päätin tehdä omista joulukorteistamme melko yksinkertaiset. Taustapaperit ja tuon nauhan ostin pari viikkoa sitten Tiimarista, leimasin on myös aikoinaan hankittu sieltä. Tekstileimasin on Finnstamperilta. Kuva ja teksti on kultaisella kohojauheella embossattu ja kuvaa värittelin lisäksi Promarkereilla. Petaloon glitterkukilla ja kultaisilla tarrahelmillä lisäsin lopuksi vielä vähän juhlavuutta. Oli nopeat tehdä ja laskeskelin, että jos teen tässä kuussa vaikka vain yhdenkin päivässä, saan kortit hyvissä ajoin postiin. :)


Pahoittelen, että kuva on noin tumma, jos saan huomenna valoisamman otoksen, lupaan sen vaihtaa. Kuinka muuten on teillä, teettekö kaikista omista joulukorteistanne samanlaisia vai jokaisesta erilaisen?

Jenni

7 kommenttia:

Susa kirjoitti...

UPEITA!! Kerrassaan ihania!! Minä tykkään näistä ihan HIMONA!!

Minä teen joskus kaikille samanlaiset, mutta joskus erilaiset... Riippuu saanko jonkun kuningasidean, josta on sitten "pakko" vääntää sata korttia ;)

SannaS kirjoitti...

WAU!! Valtavan upeita kortteja! Niin kauniita! =)
mä tein ennen aina samanlaiset kortit, mut viime vuonna jo niin teinkin muutamalla mallilla erilaisia kortteja, tänä jouluna taidan tehdä samoin paitsi jos, Susaa lainatakseni, tulee se kuningasidea, josta tykkää kovasti. Mut näillä näkymin sanoisin ainakin et teen erilaisia. =)

Maaret kirjoitti...

Siis ihan oikeasti, nää on aivan huippukauniita kortteja molemmat :) Vaikka samaa "kaavaa" olet käyttänyt, näyttävät kortit silti uniikeilta ja siis hyvin yksilöllisiltä, koska olet vaihdellut mm. taustapapereita ja kukkien väriyhdistelmiä.
Kysymykseesi omista joulukorteista, niin yritän tehdä jokaisesta erilaisen, niin pysyy itsellä mielekkyys yllä askarrellessa:)

Paulette kirjoitti...

Kauniita ovat korttisi! Itse teen yleensä erinäköisiä kortteja, mutta hyvä idea voisi tuoda myös samanlaiset kortit kaikille...

Katjuska kirjoitti...

Tosi upeita molemmat :)
Itse teen muutamaa erilaista korttia, kun ihmiset tykkää kuitenkin hieman erilaisista...

Jeenni kirjoitti...

Mielettömän upeita kortteja!!!

Itse pyrin tekemään melko samanlaiset kortit kaikille. Ei tartte miettiä, että millaisenkohan kortin lähetin viime vuonna tai sitä edellisenä kenellekin... :o)

PäiviR kirjoitti...

Tosi tyylikkäitä kortteja molemmat. Näyttävät aivan erilaiselta, johtunee väreistä...

Itse teen erilaiset kortit kaikille, johtunee siitä, että en pystyisi pitämään mielenkiintoa kortteihin yllä, jos tekisin samalla mallilla useampia. Tämä vuosi on muuten ensimmäinen, jolloin lähetän itsetehtyjä kortteja, ehkä sekin osaltaan selittää halun tehdä erilaisia.