torstai 12. marraskuuta 2009

Kipiänä oleskeltu..

Hei vain. Blogissa on ollut hiljaista, koska täällä on hieman sairasteltu ja puhti tekemiseen on ollut kadoksissa. Tilauskortteja olen jonkun verran saanut viimeisteltyä ja se onkin tämän postauksen pääasiallinen aihe. Vihdoin on nimittäin sitä kuvaa, jota lupailin. :) Askartelu Sinisiivestä tuli viime viikolla ensimmäinen Magnolia-leimasimeni, joka ei varmasti muuten jää viimeiseksi! Tosi kiva väritettävä ja muutenkin niin söpöinen. :)

Tässä siis muutamia tilauskortteja, jotka lähtivät tänään entiselle työpaikalleni myyntiin. Etualalla uudella Magnoliallani tehdyt onnittelukortit.

Sairastelun takia en ole myöskään ehtinyt teidän ihania aikaansaannoksia kommentoimaan, lupaan korjata asian pikimmitten! Ennen sängyn pohjalle kaatumista ehdin kyllä vierailla viime viikonloppuisilla Kädentaito 2009-messuilla Helsingissä. Paljon nähtävää ja ennen kaikkea ostettavaa löytyi, pysyin kuitenkin kohtuudessa. Tästä kun vielä lopullisesti toivun, otan suunnan sunnuntaina Häät ja Rakkaus-messuille, josko sieltä saisi uusia ideoita alkutekijöissään oleviin hääsuunnitelmiin. :)

6 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Aivan ihania! Toinen toistaan kauniimpia kortteja! =)
Iloista ja inspiroivaa messuilua! ;)

Susa kirjoitti...

Kauniita kortteja olet tehnyt!!! Ihania suorastaan!!

Jeenni kirjoitti...

Kivoja kortteja!!!
Kun Magnolia-kärpänen pääsee puraseen, niin jo rupee löytyyn leimasinta ja paperia vähän joka nurkasta...että pidä varas. ;o)

Susa kirjoitti...

Sinulle on jotain blogissani :)

Mukavaa viikonloppua!!

Satu kirjoitti...

Ihania kortteja olet tehtaillut. Mäkin kävin kädentaitomessuilla ja kohtuudella myös ostelin. Kivat sivut sulla täällä, löysin Maijun kautta tänne.

Piitu kirjoitti...

Vau! Valtavan paljon upeita kortteja! Olet todella taitava!