sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Inhokkileimasin

Löytyykö teidän leimavarastoistanne "inhokkileimasimia"? Itselläni tämä Sinellistä muutama vuosi sitten ostettu lumiukkoleimasin on sellainen. Syy on se, että sen saaminen kortiksi tuntuu aina ylitsepääsemättömän vaikealta, vaikka kuva itsessään ihan kiva onkin. Tänään taas pakotin itseni tekemään siitä kortin, mutta mikä siinä on, etten ikinä saa tällä leimalla aikaiseksi sellaista, joka miellyttäisi silmääni. Kumma juttu.


Haastankin nyt Teidät samaan, taiteilkaahan inhokkileimakuvastanne kortti!

Lumiukon muuten väritin uusilla Derwentin Inktense-kynilläni sivellintä ja vettä apuna käyttäen. Niillä värittäminen tuntui heti enemmän omalta jutulta kun aikaisempi Memento-kokeiluni. Harjoitukset jatkuvat nyt siis näillä! :)

Jenni

7 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Ihana kortti!! Kauniin talvinen!!

Taidanpa tarttua haasteeseesi tulevalla viikolla :)

Maaret kirjoitti...

Korttisi on mielestäni kyllä hienosti onnistunut koonaisuudessaan:) Leimakuvan väritys uusilla kynilläsikin näyttää onnistuvan mainiosti. Ei kyllä uskoisi, että kuva on inhokkisi, niin hyvältä koko lopputulos näyttää!
Omaa inhokkileimasintani en oikein osaa mainita, tai yksi kyllä on sellainen, Magnolian peikkotyttö. Leimasin oli joskus ihanpakkosaadahetinyt-listalla ja kun sen sain ostettua, niin olisinko yhden kortin siitä tehnyt ja nyt se kortti lojuukin jossain laatikon pohjalla :(

Paulette kirjoitti...

Inhokki tai ei, mutta mielettömän kauniin kortin olet silti saanut tästä tehtyä!

Loreal Blondi kirjoitti...

Ei kyllä huomaa ollenkaan, että vaikeuksia olisi tämän leimasimen kanssa :) Niin kaunis talvinen kortti siitä syntyi!

PäiviR kirjoitti...

Tämä korttihan on upea, eipä uskoisi, että on ollut vaikeuksia tätä tehdessä. Lopputulos tosi silmäämiellyttävä!
Oma inhokkileimasin on yksi tyttö lierihatussaan. Mutta ostolle on hyvä selityskin... Askartelukirppis oli aivan uusi ja aina kaikki leimasimet olivat menneet, kun sivuille saavuin. Vihdoin oli yksi vapaa, asiaa enempää miettimättä varasin leiman itselleni ja lopun jo kerroinkin...

Satu kirjoitti...

Kävin kurkkaamassa blogiasi. Oikein kauniin kortin olet saanut tällä leimasimella aikaiseksi. Iloinen olo tulee kun katselee.

maiju kirjoitti...

Kaunis kortti. Ihanaa talven tunnelmaa kortissasi.