torstai 29. lokakuuta 2009

P*skarteluhaaste #12

Tämän viikon P*skarteluhaasteen aiheena on pitsi. Aihe tuntui aluksi mahdottomalta, mutta sitten hoksasin ompelukankaideni seasta palan vaaleanpunaista pitsikangasta. Käytinkin sen sitten taustaksi tähän ystävälleni lähtevään korttiin. En oikeasti tykkää omasta käsialastani korteissa, mutta kun sopivaa tekstileimasinta ei löytynyt ja tulostinkin oli hautautunut askartelutarvikkeiden alle, oli nopein keino kirjoittaa teksti itse. Leimakuvaton kortti siis tällä kertaa, melkoisen yltiöhempeähän siitä tuli, mutta menköön.. :)

Muuten askarteluaikani onkin mennyt tilauskorttien tekemiseen, kuvailen niitä myöhemmin kun ehdin. Ompeluille ei ainakaan vielä ole löytynyt aikaa, mutta ensi viikonlopuksi olisi kyllä tarkoitus saada aikaiseksi jotakin vaatetta viikonloppurientoihin. Katsotaan kuinka käy.. :)

Jenni

tiistai 27. lokakuuta 2009

Ihana illan piristys! :)

Tänään on ollut pitkä päivä, vaikka minullahan piti olla lomaa ja rentoutumista. :) Joka tapauksessa sain kutsun töihin tälle päivälle ja kuudelta loppuneen työpäivän jälkeen istahdin vielä pariksi tunniksi kampaajan tuoliin. Mutta kappas, uusia hiuksiakin enemmän piristi tämä:


Sain blogihistoriani ensimmäisen tunnustuksen Jeenniltä! Iso kiitos ja lämmin halaus sinulle kaima! :) Tämä on todellakin ihana piristys tähän pimeään syksyyn!

On ollut hienoa huomata blogin aloituksen myötä, kuinka paljon teitä ihania, samanhenkisiä askarteluystäviä löytyykään. On mukava saada teiltä ystävällisiä, kannustavia kommentteja, kiitos niistä! Mutta erityisen mukavaa on myös inspiroitua teidän taideteoksia pursuavista, mahtavista blogeistanne!

Upeita blogeja on kymmeniä ja moni tämän tunnustuksen on ehtinyt jo ansaitakin. Jaan tämän nyt vuorollani Omalla Pihalla-blogin Päiville, jonka blogista löytyy aina taidokkaita aikaansaannoksia! Ole hyvä! :)

sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Jehkotar Cardchallenge # 80

Innostuin nyt näistä haasteista ja päätin osallistua myös Jehkottaren tämän viikkoiseen haasteeseen. Kivan luonnoksen on tehnyt Mari, kiitos! Sain aikaiseksi tällaisen tyttömäisen violetin ja pinkin sävyisen kortin. Leimakuvana käytin Tina Wenken söpöä kakkua kantavaa hiirulaista. Kortin reunoille leimasin vielä punaisella Color It-musteella osittaisia kukkia. Vähän tämä aikaansaannos taitaa olla sovellettu, eikä ihan prikulleen luonnoksen mukainen, mutta josko se sallitaan. :)

Tässä siis luonnos:
Ja tässä aikaansaannokseni:


Itselläni on lomaa opinnoista koko ensi viikko, joten yritän olla ahkerana kaikenmaailman näperrysteni kanssa. Muutamia tilauskortteja on tehtävänä ja joitakin ompeluksia olisi myös mukava saada valmiiksi. Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille! :)

Jenni

perjantai 23. lokakuuta 2009

Jouluista

Aamulla tein vielä toisen kortin uudella Pennyn leimasimella. Tästä versiosta tuli vähän jouluisempi perinteisissä jouluväreissä. Mun täytyisi kyllä hankkia joku leikkuri, kun nuo pyöreät muodot näyttää aika kamalilta noin harpilla piirrettyinä ja vapaalla kädellä leikattuina.. Ovat vaan melko hinnakkaita.


Suurimmalla osalla teistä muista taitaa joku leikkuri olla käytössä, mitä suosittelisitte?

Jenni

torstai 22. lokakuuta 2009

P*skarteluhaaste #11

Vihdoin sain tehtyä kortin uudella Papermanian leimasinsetillä, jossa on kivoja miehille sopivia leimakuvia. Ensimmäisenä valkkasin sieltä tämän hauskan golffarin. Tällä kortilla osallistun tämän viikkoiseen P*skarteluhaasteeseen, joka on samalla myös mun ihkaensimmäinen haasteosallistuminen! :) Tällä viikollahan aiheena on kortti miehelle. Tämä ehkä lähteekin isänpäiväksi omalle golffari-isilleni, ellen innostu tekemään vielä jotain muuta.


Samaan syssyyn syntyi myös joulukortti Penny Blackin Ice and Snow-leimasimella, joka tuli tänään Paperinauhasta. Yllätys, yllätys, taas luisteluaiheista... :) Kuva on aika tumma, nuo kulmissa olevat helmet ovat oikeasti kultaisia eikä suinkaan mustia.


Pikkuhiljaa alkaa itsekin syttyä näiden joulukorttien teosta, kun ihailee teidän muiden aikaansaannoksia ja askartelutarmoa! :)

Jenni

keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Kultaa ja violettia kasikymppiselle.

Tänään valmistui pikana tilauskortti kahdeksankymmentä vuotta täyttävälle Rouvalle. Väreiksi valitsin tuollaista vanhaa kultaa ja violettia. Kukkaköynnösleimasin on Sinellistä ja embossattu kultaisella kohojauheella. Värittelin kuvan puuväreillä, Promarkereiden värit tuntuivat vähän liian voimakkailta. Toivottavasti tämä on tilaajalle mieleinen. Itse ainakin pidän kovasti noista väreistä.


Jenni

tiistai 20. lokakuuta 2009

Luistelun iloa!

Niin kuin sunnuntaina lupasin, nyt olisi näytillä joulukortteja uudella hankinnalla, Rachelle Anne Millerin "Lily and Milo skating"-leimasimella. Tämä leima on musta tosi suloinen ja koska tykkään kaikista luistelujutuista se sopii mun käyttöön kun nenä päähän. :)
Tein kaksi erilaista joulukorttia. Leimakuvat värittelin taas Promarkereilla ja puuväreillä. Vähän alkaa kyllä jo tuo 12 tussin värivalikoima tuntua suppealta, mutta täytyy vielä yrittää kestää.. Jäässä on Glossy Accentsia ja luistimissa valkoista Liquid Pearlsia.



Mulle tulee kyllä vielä auttamattomasti kiire näiden joulukorttien kanssa. Tänäkin vuonna. :)

Jenni

sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Ihan pieniä ompeluksia.

Loppuviikon päivät on menneet ihan hujahduksessa kotia laittaessa ja viikonloppuvieraita kestitessä. Ja kaikki se on kyllä ollut ihan mun mieleen. :) Kortteilulle ei siis oikein nyt ole löytynyt aikaa, mutta loppuviikosta ehdin tehdä pieniä ompelujuttuja kotiin. Makuuhuone sai uudet tummanruskeat sekä valkoiset verhot ja olohuoneen sohva pari tyynyä lisää. Tein tyynyt tavallisista valmiista tyynyliinoista pienentämällä ja päälle applikoin tähtikuviot. Kangas on mukavan pehmoista, joten näitä on kiva käyttää "torkkutyynyinä".



Ensi viikolla ehdin toivottavasti olla ahkerampi korttienkin kanssa, johan noiden joulukorttien tekemisessä sietäisikin aktivoitua. Ikeallekin kun oli jo viime viikolla ilmestynyt joulukoristeet myyntiin.. Perjantaina saapuikin Heinikasta uusi luisteluaiheinen "Lily and Milo"-leimasin, joten lupaan esitellä teille kokeiluja siitä. :)

Jenni

keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Korttipohjan koon pohdintaa..

Kun teidän muiden blogeja seuraa, suurta suosiota näyttää saavuttaneen nuo neliömalliset kortit. Itse olen oikeastaan tehnyt ensimmäiset neliöt nyt vasta uuden innostuksen syttyessä, aiemmin kaikki tekemäni kortit olivat A6-koossa. On musta vieläkin kiva tehdä noita "normikokoisia" kortteja, mutta kieltämättä ne neliökorttipohjat kovasti houkuttelevat tilavuudellaan. :)

Tässäpä nyt kuitenkin molempia näytille. Ensin neliökortti, jossa leimakuvana Tina Wenken ihanan veikeä Opossum Pals. Tekstileimasimen hankintapaikkaa en varmasti muista, veikkaan Sinelliä muutaman vuoden takaa. Niin ja muuten, leimakuvat väritän tällä hetkellä Promarkerien perussetillä (12 tussia) sekä ihan peruspuuväreillä. Vähän tämä opiskelijabudjetti jarruttaa noita värihankintoja.. :)


Sitten seuraa kaksi meriaiheista korttia, joissa leimakuvat taas lakattu kartongille. Tekstileimasin on "samaa vanhaa kaliiberia" kuin edellisen kortin Ystävälle-tekstikin.



No kummin se sitten on? Minkä kokoisia korttipohjia te tykkäätte eniten käyttää? Kertokaahan. :)

Jenni

Motivetin blogissa namu.

Pientä jännitystä elämään? Motivetin blogissa on blogcandya tarjolla. Vielä ehtii osallistua. :)

tiistai 13. lokakuuta 2009

Ostoksia ja muutamia valmiita kortteja

Olen alunperin hurahtanut kortteiluun jo joskus kuutisen vuotta sitten, mutta nyt inspiraatio ja innostus on ollut pari vuotta hukkateillä. Keväällä muutimme vähän tilavampaan asuntoon ja kuten kirjoitin, sain vihdoin raivattua sinne oman tilan askarteluille ja ompeluille. Nyt kun into on palannut entistä kovempana, päätin ensin vähän päivitellä askartelutarvikevarastojani (jotka tosin olivat valmiiksi jo melko runsaat, myönnettäköön..) :)

Sinellistä ihan perushankintoja: Teippejä, 3d-tarratyynyjä ja Glossy Accentsia.

Finnstamperilta erilaisia nauhoja ja minidaisy-kuvioleikkuri.

Paperellasta korttipohjia, kirjekuoria, kukkia ja Papermanian leimasinsetti, jossa on kivoja miehille sopivia aiheita.

Paperitaivaasta pari pakettia Priman kukkia, nappeja, kolme ihanaa Stampavien leimasinta ja Glue Dotseja.

Ja vielä Lumikelloista erilaisia servettejä ja herkullisen värisiä skräppipapereita.


Koska en ole pariin vuoteen pahemmin ostellut mitään kortteiluun liittyvää, annoin itselleni luvan nyt vähän tuhlailla. Olo oli kuin jouluaattona postiyllätyksiä odotellessa! :)

Ja sitten vihdoin muutama kuva uusilla tarvikkeilla valmistuneista korteista.
Ensimmäisenä "muuten vaan"-kortti vihreän ja violetin sävyissä. Kuvana on noista uusista Stampavien leimasimista Designs by Leere´n Coffee Girls. Teksti on tulostettu tietokoneella kun mulla ei oikein ollut ajatukseen sopivaa tekstileimasinta. (Tuo tumma kuvan reunoilla on meidän keittiönpöytää, ei korttia.)


Toinen samalla ajatuksella, eri väreissä ja vähän yksinkertaisempana.


Viimeisenä syksyn/talven ensimmäinen joulukortti. Kuvat on servetistä kartongille lakattuja. Tekstileimasin on aikoinaan hankittu Finnstamperilta.



Noin. Olipahan pitkä postaus näin alkuun, toivottavasti jaksoitte lukea! Jatketaan näpertelyä, askarteluintoa kaikille!

Jenni

Tästä se lähtee.

Pitkän tauon jälkeen tämä Neiti innostui taas kovin askartelusta, etenkin kortteilusta. Asiaan vaikutti eniten uuteen kotiin muutto ja sinne syntynyt pienen pieni "mökönurkka": Vihdoin ikioma askartelunurkkaus! Samasta syystä myös sisustusinto heräsi ja kotia laitellaan pikkuhiljaa keksien ja oivaltaen.

Koska näitä juttuja on minusta mukava jakaa muiden samanhenkisten kera, näkee minunkin blogini päivänvalon. Toivottelenkin teille tuleville lukijoille mukavia, toivottavasti myös innostaviakin lukuhetkiä ja jään jännittyneenä odottelemaan ensireaktioita! :)

Ihanaa alkanutta syksyä kaikille! :)

Jenni