keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Korttipohjan koon pohdintaa..

Kun teidän muiden blogeja seuraa, suurta suosiota näyttää saavuttaneen nuo neliömalliset kortit. Itse olen oikeastaan tehnyt ensimmäiset neliöt nyt vasta uuden innostuksen syttyessä, aiemmin kaikki tekemäni kortit olivat A6-koossa. On musta vieläkin kiva tehdä noita "normikokoisia" kortteja, mutta kieltämättä ne neliökorttipohjat kovasti houkuttelevat tilavuudellaan. :)

Tässäpä nyt kuitenkin molempia näytille. Ensin neliökortti, jossa leimakuvana Tina Wenken ihanan veikeä Opossum Pals. Tekstileimasimen hankintapaikkaa en varmasti muista, veikkaan Sinelliä muutaman vuoden takaa. Niin ja muuten, leimakuvat väritän tällä hetkellä Promarkerien perussetillä (12 tussia) sekä ihan peruspuuväreillä. Vähän tämä opiskelijabudjetti jarruttaa noita värihankintoja.. :)


Sitten seuraa kaksi meriaiheista korttia, joissa leimakuvat taas lakattu kartongille. Tekstileimasin on "samaa vanhaa kaliiberia" kuin edellisen kortin Ystävälle-tekstikin.No kummin se sitten on? Minkä kokoisia korttipohjia te tykkäätte eniten käyttää? Kertokaahan. :)

Jenni

5 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Upeita kortteja! Tosi kauniita kokonaisuuksia! =)
minä teen ihan kaiken kokoisia kortteja nykyään, mutta harvemmin mitään "normi"kokoa, eli pohjat saattaa mulla olla vaikka 11x16cm tai sitten vaikka 12x13cm, mutta leimakuvakorttien myötä mun kortit on kyllä isontuneet huomattavasti! Huomaan joskus huokaileva, että kuinka pieneltä tuntuu 16x16cm kortti. =D

Jeenni kirjoitti...

Tervehdys kaima! Kauniita kortteja olet värkkäilly! Tuo Opossumi-kortti on mun suosikki.
Itse teen nykyään neliökortteja 13,5x13,5. Tuo koko vaan tuntuu väliin liian pieneltä... Joskus tulee tehtyä A6 kokoinenkin kortti. Tarttis kyllä tehdä niitä enemmän, kun on pohjiakin jemmassa...

Onnea kivalle blogillesi!

Jenni kirjoitti...

Kaunis kiitos kehuista ja kivoista kommenteista SannaS ja Jeenni! On se vaan kyllä jännä, että kun siirtyy isompaan pohjaan, pian sekin alkaa tuntua liian pieneltä. Ahneusko meillä niissä koristuksissa iskee? :)

Anitta A. kirjoitti...

Hei vaan! Ja tervetuloa blogimaailmaan minunkin puolestani! Mäkin yleensä väkerrän noille 12,5x12,5 korttipohjille, niissä tuntuu olevan yleensä ihan passelisti tilaa, joskus tosin miettii, että varsinkin isompien leimakuvien kanssa voisi kokeilla isompaa korttikokoa. Hankin juuri Scor-palin, joten ehkä tulee nyt kokeiltua isompiakin kokoja, kun ne on helppo itse tehdä. Kivoja kortteja olet tehnyt!

Eija kirjoitti...

Enimmäkseen teen neliökortteja 12,5x12,5cm ja silloin tällöin myös A6 -kokoa. Esim. Bella-kortteihin tuo A6 on mielestäni aivan pistämätön. Riippuu siis paljon leimasimesta tai tekniikasta mitä kokoa käyttää. Nuo isommat ovat alkaneet minuakin kiehtomaan kun ei tarvitsisi niin tarkkaan miettiä mitä korttiin mahtuu ja mitä ei. Monasti kun ihailee kortteja niin tajuaa, että isompaa pohjaahan siinä on käytetty. Scrol-pal on minullakin olemassa ja iso läjä kartonkeja, mutta ajattelen että jos tuolle tielle lähden, ei ole paluuta :) Vielä siis yritän pidätellä, mutta joku päivä varmasti kokeilen. Uusi korttipohjakoko vaan edellyttää taas uuden kokoisia kirjekuoria ja sellofaanipusseja koska teen kortteja myös myyntiin. Tunnustan, että on niitä valmiina jemmassa, mutta mutta mutta ;)