torstai 22. lokakuuta 2009

P*skarteluhaaste #11

Vihdoin sain tehtyä kortin uudella Papermanian leimasinsetillä, jossa on kivoja miehille sopivia leimakuvia. Ensimmäisenä valkkasin sieltä tämän hauskan golffarin. Tällä kortilla osallistun tämän viikkoiseen P*skarteluhaasteeseen, joka on samalla myös mun ihkaensimmäinen haasteosallistuminen! :) Tällä viikollahan aiheena on kortti miehelle. Tämä ehkä lähteekin isänpäiväksi omalle golffari-isilleni, ellen innostu tekemään vielä jotain muuta.


Samaan syssyyn syntyi myös joulukortti Penny Blackin Ice and Snow-leimasimella, joka tuli tänään Paperinauhasta. Yllätys, yllätys, taas luisteluaiheista... :) Kuva on aika tumma, nuo kulmissa olevat helmet ovat oikeasti kultaisia eikä suinkaan mustia.


Pikkuhiljaa alkaa itsekin syttyä näiden joulukorttien teosta, kun ihailee teidän muiden aikaansaannoksia ja askartelutarmoa! :)

Jenni

7 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Ihania kortteja! Kummassakin on aiheisiin sopivat ja kivat värit!!!

Katjuska kirjoitti...

Kauniita molemmat :)
Kivoja yksityiskohtia roppakaupalla!

Eldanka kirjoitti...

Vähänkö on hienoja kortteja molemmat! Sulla on mielikuvitusta noiden koristeiden laitossa :)

Taina kirjoitti...

Tervetuloa ihanaa blogimaailmaan!! Kiitos kun jätit viestin blogiini ja tervetuloa uudelleenkin. Löysin näin myös tänne sinun sivullesi , jossa onkin jo monta mahdottoman upeaa korttia.Oma blogini on perustettu keväällä 09 ja voin kertoa, että monta aivan ihanaa juttua on sen jälkeen tapahtunut tämän harrastuksen parissa. Tärkeimpänä uudet saman henkiset ystävät, blogitapaamiset ym... Mukavaa askartelusyksyä sinulle:))

saril kirjoitti...

Aovan upeita kortteja molemmat!!

Pipertäjä kirjoitti...

Täällähän on upeita kortteja! Wau! Pitää tulla toistekin kurkkimaan!

Toukoleeni kirjoitti...

Mä tykkään varsinkin tuosta alemmasta kortista.Taitavasti koristeltu ja nauhan asettelu magee.