perjantai 23. lokakuuta 2009

Jouluista

Aamulla tein vielä toisen kortin uudella Pennyn leimasimella. Tästä versiosta tuli vähän jouluisempi perinteisissä jouluväreissä. Mun täytyisi kyllä hankkia joku leikkuri, kun nuo pyöreät muodot näyttää aika kamalilta noin harpilla piirrettyinä ja vapaalla kädellä leikattuina.. Ovat vaan melko hinnakkaita.


Suurimmalla osalla teistä muista taitaa joku leikkuri olla käytössä, mitä suosittelisitte?

Jenni

3 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Kiva kortti ja todella jouluiset värit. Eksyin ekaa kertaa blogiisi ja sinullahan on tosi hienoja kortteja!
Kyselit tuosta pyöreästä stanssista. Minulla on käytössä Spellbindersin Nestabilies -stanssit ja joitain muitakin nestiksiä. Olen niihin tosi tyytyväinen koska ovat monipuolisia käyttää.

Susa kirjoitti...

Ihana kortti! Kaunis kokonaisuus!

Kysyit blogissani leimasta: leima on Magnolian Tilda and Edwin On Ice. Kuikkasin muutamia kotimaisia nettikauppoja, joista en leimaa löytänyt(ostin sen silloin muistaakseni Mihannasta) Nyt löysin tuon leimasimen The Glitter Potista ja Simon Says Stampistä. Ja se löytyy myös Magnolian omasta nettikaupasta

Minä käytän Fiskarsin muotoleikkuria sabluunoiden kanssa. Noihin ensimmäisen mainitsemiin stansseihin tarvitsee cuttlebugin, big shotin tms.

Jeenni kirjoitti...

Täällähän ollaan oltu ahkeria. Uusia kortteja on julkaistu useampia. :o) Tuo isäinpäiväkortti on kiva. Siinä on ihanant sävyt ja tykkään kuvan kehyksestä, kun oot jaksanu laittaa siihen montaa sävyä. Myös molemmat luistelijattaret ovat kauniita. Itse pidän punaisesta enemmän. Ja nuo ympyrät on oikein hyviä! On se kiva, että joku käyttää perinteisiäkin työtapoja. Itselläni on Cuttlebug ja olen tykännyt siitä. Käytän sen kanssa pääasiassa Spellbinders-stansseja.

P.S. Kiitos muuten paperivinkistä...täytyy olla tarkkana, kun seuraavan kerran käy Sinellissä.