torstai 4. helmikuuta 2010

Lisää vintagea.

Taannoisen p*skarteluhaasteen innoittamana kokeilin uudestaan tuota vintage-kortin tekoa. Alan innostua koko ajan enemmän! :) Tähän korttiin inspiraationa toimi eiliseltä Porvoon reissulta mukaan tarttunut, vuoden 1954 Kotiliesi. Noita ihania vanhoja lehtiä löytyi Vanhan Aseman Makasiinipuodista, ostin tällä kertaa vain yhden, mutta ehkäpä jossain vaiheessa täytyy palata hakemaan lisää.. Lisäksi vanhan Porvoon ihanista pikkuputiikeista tuli hamstrattua pitsejä ja muita nauhoja. Etenkin Våga-liikkeestä löytyy laajat valikoimat tanskalaisia pitsejä ihan edulliseen hintaankin, vink vink. :)

Niin ja muuten, en aiemmin ole muistanut mainostaa, mutta Carolalla on kiva askartelutavaroiden kirppisblogi Spearmints, josta mäkin olen tehnyt jo monia hyviä löytöjä. Muun muassa tämän kortin kukat ja metalliset kukat ovat hankintoja sieltä. Kannattaa tutustua, jos et vielä sitä ole tehnyt!


Kuva: Kotiliesi, kesäkuu -54

Teksti: Panduron kirjainleimasimet

Kartongit ja paperit: American Crafts,
My Mind´s Eye, Wild Asparagus-paperikko

Koristeet: Pitsit Liina´s Interior,
The Robins Nesteja,
kukat Carolalta

Mukavia viikon viimeisiä päiviä teille kaikille! Monet teistä varmaan jo täpinöissään odottaa myös lauantaita.. Itse en harmikseni pääse Leimailutaivaaseen, töitä kun pitää tehdä. Mutta nauttikaahan te onnelliset paikalle menijät messupäivästä munkin puolesta, joohan? :)

Jenni

6 kommenttia:

kirsin kortit kirjoitti...

Aivan MAHTAVA kortti, eipä muuta osaa sanoa:)

SannaS kirjoitti...

WAU!!!! Todella upea kortti! Ihania yksityiskohtia! =)

Susa kirjoitti...

Upea kortti! Ihanuus!!

Leenamummi kirjoitti...

Ihana vintage-kortti!

Jeenni kirjoitti...

Kaunis kortti!
Aurinkoista Ystävänpäivää kaimaseni! :o)

Piccolissima kirjoitti...

Tämä on kyllä kaunis kortti! Ihanat värit. :) Vastasin siihen sinun kysymykseesi jo tuolla omassa blogissa, mutta kirjoitan vielä tännekin että se teksti on sellainen Melissa Frances-raaputuskuva. Ostettu Paperinauhasta joskus! :)